Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
Hovedside Produkter Leverandører Ta kontakt Om oss

Produkter


Duker
Vi kan levere over 200 forskjellige fargekombinasjoner av ypperste kvalitet. (Sattler, Østerike)

Screen duk
En nyhet som gir deg fordeler som, bra utsyn, hindrer innsyn og blending, elegant og funksjonell. Stilig utseende, ingen kappe som kan blafre og lett å betjene.

Vindusmarkiser
Vi leverer REX Vindusmarkiser (Standard og Grando) Disse kan leveres med og uten Motor, Bryter eller Radiostyring (fjernkontroll).

Fasademarkiser
Vi leverer REX Fasademarkiser med og uten kasse. REX Fasademarkiser kan leveres med og uten motor og du kan velge mellom Bryter eller Radiostyring (fjernkontroll).

Terassemarkiser
Vi kan levere Hercules og Jupiter Terrassemarkiser fra REX. Jupiter gir bedre romfølelse og er perfekt for lave utspring og dører som slår ut. Begge modeller leveres med godklumpen som standard, noe som gjør at vinkelen enkelt kan justeres med sveiva som følger med. Alle modeller kan leveres med Tak, Støttestag, Motor, Radiostyring, Vind og Solføler. Har du andre ønsker, så ta kontakt med oss.

Deler
Vi kan levere deler til alle tidligere leverte Markiser fra REX. Stort delelager i Norge, som sikrer rask levering og god service. Trygghet for deg som kunde.

Du kan lese mer om de ulike markisene i brosjyrene til høyre på siden.

Blant markedets beste Persienner

Eksteriør persienner gir kanskje den beste form for solskjerming. Produktet er å foretrekke der det stilles store krav til lyskontroll og begrensning av varmeinnslipp. I tillegg gir persiennen god skjerming mot uønsket innsyn. Persiennene lages etter mål og kan leveres i en rekke forskjellige farger. Våre to modeller dominerer dette markedet:

Persiennen Diplomat - 50mm
Denne persiennen har lameller på 50mm tykkelse. Persiennen gir deg god utsikt selv om den skjermer for solen, og den blir forholdsvis kompakt når den trekkes opp. Persiennen monteres med en elegant og patentert topp-kasse, som er enkel å montere og demontere. Wire-styring på sidene gjør også persiennen relativt diskrèt. Diplomat er lettvekteren som passer godt til eneboliger og næringsbygg med ikke alt for store vindusflater.

Persiennen President - 80mm
Denne persiennen har lameller på 80mm tykkelse og er den røffeste persiennen på markedet. Den egner seg godt til store vinduer. Den styres med sveiv, line eller motor; og flere persienner kan seriekobles til samme styringsenhet. Persiennene har solid konstruksjon som tåler mye vær og vind. En spesiell vindlås holder persiennen i ønsket stilling mot vind, og støydempende plastinnlegg i styreskinnene fjerner støy ved vindbelastninger. 
 Last ned brosjyrer
(Krever Adobe Reader)

Brosjyre Markiser:Brosjyre Markiser
med Screen duk :Markiseduk farvevalg:Last ned Adobe Reader: