Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
Hovedside Produkter Leverandører Ta kontakt Om oss

Leverandører

REX Markiser
Vi er forhandler for REX markiser som er en helnorsk produsent i Tomter i Østfold. Dette er en av Norges eldste og mest seriøse produsenter av markiser. Bedriften har hatt samme eier i over 40 år og har meget god økonomi. Viktige faktorer er kvalitet, moderne utstyr, rask levering og hele tiden med kunden i sentrum for å yte den beste service. REX er kjent for kvalitet til riktig pris.

Omega Industrier AS
Vi er også forhandler for Omega persienner. En norsk produsent med lang erfaring, noe som skaper trygghet for kunden med tanke på deler, service og kvalitet.

Omega Industri ble etablert i 1980 av Ove Erling Mansterbak. Etter mange år innen solskjermingsbransjen har Omega Industri spesialisert seg på eksteriør persienner av høy kvalitet. Omega produserer persienner for forhandlere, og er leverandør til nærmere 40 forhandlere rundt om i landet.

I 2006 flyttet dem inn i nye og større produksjonslokaler i Tomter i Øsfold, ca. 45 min. fra Oslo. Med sine moderne maskiner og flinke ansatte har dem god kapasitet på produksjonssiden.
 
 Last ned brosjyrer
(Krever Adobe Reader)

Brosjyre Markiser:Brosjyre Markiser
med Screen duk :Markiseduk farvevalg:Last ned Adobe Reader: